Швидкий спосіб сухого соління сала




author
0 minutes, 0 seconds Read

У вас є шматок гарного сала. Що з ним робити? Звичайно, що його треба засолити. Хіба можна їсти борщ без сала. А на закуску мати його теж треба. Та й яєчню підсмажити зі салом смачно.

Інгредієнти

Вам потрібні такі продукти:

  • сало — 0,5 кг;
  • чорний мелений перець;
  • лаврове листя;
  • часник — 4 зубки;
  • сіль.

Як приготувати

Шматок сала проткніть в кількох місцях. Робіть з різних сторін, щоб рівномірно було. Кілька зубків часнику розріжте та нашпигуйте ними сало.

Зробіть суміш з солі, перцю та меленого лаврового листя. Беріть помірну кількість, щоб смак вийшов не надто солоний. Обваляйте сало з усіх сторін та загорніть у фольгу.

Сало покладіть в холодильник на 12 годин. Смачно, швидко, зручно. Жодних зайвих дій. Якщо сало швидко не з’їсте, тоді зберігати його можна в морозилці. Смачного!