Соус з хріном до холодних закусок з м’яса




author
0 minutes, 0 seconds Read

Соус з хріном виходить в міру гострий та пікантний. До різноманітної смаженини він буде в самий раз. Готувати кілька хвилин, а результат на всі сто. Рецепт приготування читайте далі.

Інгредієнти

Вам потрібні наступні:

  • жовток — 1 шт.;
  • олія — 1 ст.л.;
  • тертий хрін — 2 ст.л.;
  • густа сметана — 2 ст.л.;
  • лимон — 0,5 шт.;
  • цукор — 0,5 ст.л.;
  • сіль;
  • чорний мелений перець.

Як приготувати соус

Відокремте жовток від білка. До жовтка додайте столову ложку олії. Ретельно розітріть та покладіть в суміш тертий хрін та сметану. З половинки лимону вичавіть сік та влийте у соус. Посоліть та поперчіть. Обов’язково додайте цукор. Всі інгредієнти ретельно вимішайте, щоб вони розчинились.

Змішувати соус рекомендується вінчиком, злегка підбиваючи його. Це зробить консистенцію густішою. Соус ідеально смакує із холодними м’ясними закусками. Смачного!