Як приготувати булочки з кардамоном




author
0 minutes, 0 seconds Read

Якщо ви любите ароматні булочки, тоді цей рецепт стане вам у нагоді. Кардамон має легкий смак свіжості, тому випічка з ним виходить дуже смачна. Запишіть і собі рецепт цих булочок.

Інгредієнти

Вам потрібні наступні продукти:

  • кардамон — 30 шт.;
  • молоко — 350 мл;
  • масло — 200 г;
  • борошно;
  • коричневий цукор м 220 г;
  • сухі дріжджі — 7 г;
  • кориця — 0,5 ч.л.;
  • сіль — 0,5 ч.л.

Як приготувати

Відкрийте кардамон (10 шт.) та виберіть з нього насіння. Висипте в каструлю з молоком. Його треба прогріти, але не доводити до кипіння. Зніміть з вогню та покладіть в молоко масло. Воно має розчинитись.

Тепер черга для роботи міксером. Борошно, цукор, дріжджі, корицю та сіль змішайте з молоком, але після плити його треба дещо охолодити. Має бути теплим, але не гарячим. Замісіть тісто на середній швидкості. На це йде приблизно 10 хвилин. Тісто має відлипати від стінок. Тепер накрийте його та лишіть на 2 години.

Решту насіння кардамону потрібно подрібнити у ступці. Сформуйте булочки та змастіть їх збитим яйцем. Посипте перлинним цукром. Готові булочки змастіть потім розведеним у воді коричневим цукром (сироп). Смачного!