Яскравий овочевий салат до м’ясних страв




author
0 minutes, 0 seconds Read

Страви з м’яса потребують легкого та овочевого супроводу. Це не той випадок, коли до гарно посмаженої відбивної, стейку треба покласти цілу тарілку макаронів чи картоплі. Збалансуйте страву овочевим салатом. Інгредієнти доступні, тож складнощів в приготуванні не виникне.

Інгредієнти

Вам потрібні наступні:

  • свіжий огірок – 2 шт.;
  • болгарський перець — 1 шт.;
  • червона цибуля — 1 шт.;
  • помідор — 1-2 шт.;
  • гранатові зерна — 1 жменя;
  • волоські горіхи — 5 ядер;
  • кріп, петрушка — по 1 пучку;
  • бальзамічний оцет — 0,5 ст.л.;
  • олія.

Як приготувати

Всі овочі потрібно нарізати кубиком, а зелень та волоські горіхи подрібнити. Змішайте все разом, додайте гранатові зерна. Салат заправте оцтом з олією. Можна взяти оливкову чи кунжутну. Якщо таких варіантів немає, тоді соняшникову.

Салат простий, тож його приготувати можна швидко та легко. Зробіть його до м’ясних страв. Зрештою, його можна подавати до будь-яких страв. Він є універсальним. Смачного!